1. Home
  2. Docent
  3. Waar kan ik werken?

Docent 

Algemeen

Locaties voor docenten

Wilt u werken bij Hogeschool Tio, dan heeft u als docent de keuze uit vijf vestigingen verspreid over Nederland: Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. Op welke vestiging gaat u aan de slag?

Hogeschool Tio Amsterdam

Als docent bij Tio Amsterdam begeeft u zich in een smeltkroes van culturen. Internationale studenten worden aangetrokken doordat de hbo-opleidingen ook in het Engels worden aangeboden. Lesgeven aan deze studenten betekent dan ook dat u het Engels uitstekend beheerst.
Amsterdam is de grootste vestiging van Hogeschool Tio, maar mag met 650 studenten nog steeds kleinschalig genoemd worden. Tio Amsterdam is een moderne vestiging en ligt op een loopafstand van slechts 3 minuten van station Sloterdijk. Amsterdam is een wereldstad en bij uitstek de stad waar hotellerie, toerisme, eventmanagement en business samenkomen. U vindt hier volop bezienswaardigheden, bekende hotels en er vinden gedurende het jaar vele evenementen plaats. Een echte internationale stad dus.

Hogeschool Tio Eindhoven

In de vijfde stad van Nederland bevindt zich de Tio-vestiging in Eindhoven. Deze vestiging is midden in het centrum gelegen. Vanaf de vestiging Eindhoven liggen de winkels en het gezellige Stratumseind op een steenworp afstand. Ook het station van Eindhoven bevindt zich op loopafstand. Werken als docent bij Tio Eindhoven, betekent werken bij een gezellige vestiging met een zuidelijke cultuur. De vestiging is na de Tio Hengelo de kleinste vestiging waardoor iedereen elkaar goed kent.

Hogeschool Tio Hengelo

In Hengelo staat de kleinste vestiging van Hogeschool Tio. Gevestigd in een monumentaal pand met een prachtig plein, op slechts 10 minuten lopen vanaf Hengelo CS. Met ongeveer 100 studenten staat Tio-Hengelo garant voor intensief persoonlijk contact met de studenten. Dit maakt het werken als docent bij de vestiging Hengelo dan ook extra aantrekkelijk.

Hogeschool Tio Rotterdam

De Tio-vestiging in Rotterdam is gelegen op slechts een minuut loopafstand van Rotterdam CS. Deze moderne vestiging is gelegen tussen diverse multinationals en bevindt zich op steenworp afstand van het centrum. De opleidingen van Tio zijn sterk internationaal georiënteerd, wat dus helemaal aansluit bij deze internationale stad. Werken als docent bij Tio Rotterdam betekent werken in een professionele organisatie waarbij het Rotterdamse gezegde ‘niet lullen maar poetsen’ beslist van toepassing is.

Hogeschool Tio Utrecht

In de meest centraal gelegen stad van Nederland heeft Tio ook een vestiging: Tio Utrecht. Deze vestiging is gelegen op slechts 10 minuten lopen van het centraal station. Utrecht is een echte studentenstad en kent veel winkels, cafés en uitgaansgelegenheden. Een echte bruisende stad dus, waar Tio zich enorm thuis voelt. De Tio-vestiging Utrecht beschikt net als alle andere vestigingen over praktijklokalen, een kantine met bar en een bibliotheek. Als docent werk je hier in een klantgerichte organisatie waarin kwaliteit en professionaliteit de boventoon voeren. Tio Utrecht is een van de grotere vestigingen, maar heeft het kleinschalige karakter weten te behouden. Tio Utrecht biedt de hbo-opleidingen in zowel het Nederlandstalig- als het Engelstalig aan.